NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

понедељак, 17. новембар 2008.

Zabavni sajtovi mobilnih operatera



Koristite mobilni telefon, a nikada niste otišli na sajt, odnosno web portal svog mobilnog operatera. A tamo vas očekuje mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija. Pa da vidimo šta nude naši mobilni operateri.

vip.jpg

“VIP PORTAL”
“Vip mobajl”nudi sledeće usluge na svom portalu: “Vip svet sporta” je usluga koja korisnicima omogućava praćenje sportskih novosti. “Vip” korisnici mogu da pronađu sve sportske vesti , stanja na tabelama, rezultate utakmica, intervjue i komentare na jednom mestu. Korisnicima su takođe na raspolaganju i drugi atraktivni sadržaji portala kao što su melodije slike i animacije pravljeni prema ukusima i željamasamih korisnika. Možete da odaberete i neku od “Halo melodija” i tako standardni zvuk zvona promenite u omiljenu pesmu. Portal nudi i nov način upoznavanja ljudi zahvaljujući uslizi “Chat & Date”. U rubrici “Surftips” nalazi se veliki izbor korisnih sajtova kojima možete lako pristupiti preko mobilnog portala. Pristup internetu i surfovanje su dostupni svim korisnicima koji imaju GPRS.
U okviru opcije “Moj Vip” korisnici mogu da dobiju informacije o modelu telefona koji koriste i sadržajima koje mogu da preuzmu. Svi sadržaji sa portala korisnicima se nude po najpovoljnijim cenama, uz maksimalnu kontrolu troškova. Korisnici mogu da pregledaju sve obavljene kupovine, kao i aktivne pretplate na usluge preko opcije “Moji servisi”.
Za sve informacije o mobilnom portalu “Vipovi” korisnici mogu besplatno da pozovu Korisnički servis na broj 060/1234.

672px-telenorsvg.png

TELENOR

Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, na raspolaganju vam je portal “Moj Telenor”. Kontrolišite troškove, aktivirajte uslugu, izaberite melodiju…
Kako do portala? Nalazi se na adresi www.telenor.rs/portal. Pre nego što se prvi put ulogujete, treba da se prijavite za korišćenje usluge tako što ćete poslati besplatan SMS: REG(razmak)lozinka - pošaljite na broj 9848 i sačekajte SMS odgovor. Lozinka mora da ima između pet i osam (ne više!) znakova, dozvoljena su sva slova engleske abecede (A-Z) i brojevi(0-9). Slova naše azbuke i abecede i znaci interpunkcije nisu dozvoljeni.
Usluge su grupisane u četiri kategorije: “Vaš račun”, “Izlog”, “Usluge” i “Korisnički servis”. “Vaš račun” nudi mogućnosti za kontrolu mesečnih troškova. Trenutno stanje i specifikacija poziva samo su neke od njih. Pripejd korisnicima na raspolaganju je i kalkulator uštede, koji će vam preporučiti najpovoljniji tarifni paket. “Izlog” je prava onlajn prodavnica raznovrsnih multimedijalnh sadržaja. “Usluge” nude niz naprednih mogućnosti koje su dostupne isključivo korisnicima portala “Moj Telenor”. Putem uslugeveb SMS-a na raspolaganju vam je i slanje SMS-a ka svim mrežama. Aktivacijom nekog od tarifnih dodataka - “Dodaj omiljeni broj” ili “Dodaj internet” možete dodatno da uštedite. Postpejd korisnici će preko portala dobiti faks: “E-fax” je usluga koja omogućava da faks poruke primate na svoju imejl adresu. I konačno, “Korisnički servis”: bilo da želite da aktivirate neku uslugu vezanu za pozive, poput redovne specifikacije, promenite tarifni paket ili adresu za dostavu računa, a ne želite da pozovete operatera u pravom korisničkom servisu, ova usluga će vam biti od velike koristi. Takođe možete da na jednostavan način uputite reklamaciju ili postavite pitanje.

mts.jpg

“MT:S”
Na veb portalu “MT:S” imate detaljne informacije o svim uslugama i servisima, postupku aktivacije novih usluga, kao i aktuelnim promocijama i kampanjama. Sve ove informacije dostupne su poslovnim, pripejd i postpejd korisnicima “Mobilne telefonije Srbije” na sajtu www.mts.telekom.yu.
Na posebnoj stranici “MT:S” sajta, postpejd korisnici mogu da pregledaju račune uz detaljnu specifikaciju. Podatke u listingu mogu da organizuju prema datumu, biranom broju, trajanju, vrsti i tipu poziva kao i prema iznosu potrošenom za svaki poziv ili poslat SMS.
Na raspolaganju je i veliki broj usluga koje korisnici mogu da naruče putem interneta, na primer “Moj halo ton”-koji omogućava korisniku da odabere melodiju koju će do uspostave veze slušati onaj ko ga poziva, zatim dopuna pripejd pripejd računa koja je omogućena putem “Mondo” Wap i Web portala, naručivanje i plaćanje izvoda iz matične knjige rođenih koju pruža usluga “Uprava” itd.
Informacije na “MT:S” sajtu su javne i dostupne svim zainteresovanim korisnicima. Lozinka je potrebna jedino u slučaju korišćenja personalizovanih usluga. Šifru korisnik dobija slanjem SMS poruke u određenom formatu.
Korisnici “MT:S” na “Mondo” portalu mogu čitati vesti, pratiti sportske događaje, gledati TV i druge sadržaje. Posetioci ovog sajta mogu i da prate uživo najnovija događanja u “Operaciji trijumf”. “Mondo” portal pruža mogućnost daunlouda igrica, zvučnih efekata, ring tonova, skrinsejvera. Atraktivni su i lokacijski servisi - blizu mene i ortak lokator, rečnik kji olakšava komunikaciju na deset svetskih jezika…

Preuzeto iz dnevnih novina Blic

Нема коментара:

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO