NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

понедељак, 24. новембар 2008.

Codemaster čuva McRae ime


Codemasters je odlučila da sačuva McRae brend za svoje reli naslove i nakon smrti Colin McRae-a koji je poginuo prošle godine. Colin McRae: DIRT 2 će i dalje sadržati ime preminulog reli vozača kada bude izdata tokom sledeće godine za višestruke platforme. Colin McRae je doneo brzinu, uzbuđenje i zabavu reli vožnji, izjavio je izvršni kreator serije Gavin Raeburn. Ova igra će biti sjajno odavanje počasti neverovatnom šampionu kakav je bio Colin McRae. Raeburn je dodao da je odluka da se nastavi korišćenje imena Colin McRae doneta uz saglasnost njegove porodice.

2 коментара:

national је рекао...

NG otvara odeljak za video igre


National Geographics je najavila pokretanje svog soptvenog odeljka koji će se baviti objavljivanjem i razvojem igara za konzole, handheld uređaje i mobilne uređaje, fokusirajući se na naslove koji će promovisati interese zaštite planete Zemlje. National Geographics Games će voditi Paul Levine kao viši potpredsednik dok će još jedan veteran igračke industrije Chris Mater, koji je ranije bio u kompanijama Take Two i Bethesda preuzeti ulogu višeg potpredsednika i generalnog menadžera nove kompanije. Cilj novog odeljenja je da se brend National Geographics što je moguće više približi što širem auditorijumu.

Photo galery је рекао...

EA zatvara Blueprint odeljenje


Electronic Arts je odlučila da ugasi svoje interno Blueprint odeljenje. Gašenje ovog odeljenja se poklapa sa nedavno najavljenom odlukom kompanije da smanji broj radnih mesta. Iako nije mnogo detalja bilo poznato o ovom odeljenju zna se da je ono bilo originalno otvoreno da radi na novoj intelektualnoj svojini kompanije. Odeljenjem je rukovodio Neil Young, ali nakon njegovog odlaska iz EA u junu ove godine prema nalogu predsednika EA Frank Gibeau-a, odeljenjem je počela da rukovodi Louis Castle. Ipak ni to nije bilo dugog veka obzirom da je nakon zatvaranja još jednog EA odeljanja EA Casual, došao red na to i da se Blueprint ugasi.

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO