NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

субота, 15. новембар 2008.

Predstavljen CeBIT 2009






Predstavništvo kompanije Deutsche Messe, koja organizuje najveći svetski sajam informacionih tehnologija CeBIT, organizovalo je u beogradskom Medija centru konferenciju za novinare, na kojoj su prisutni upoznati sa programom i najvažnijim temama CeBIT-a 2009.

Na narednom CeBIT-u će pored već poznatih oblasti hardvera, softvera, poslovnih rešenja, bankarskog poslovanja i telekomunikacija, biti uvedene i neke nove kao što su TeleHealth, u okviru koje će se predstaviti IT rešenja u oblasti medicine i Webciety (kovanica izvedena od reči Web i society) koja će biti posvećana fenomenu društvenih mreža.

Za razliku od ranije tradicije prema kojoj je CeBIT svake godine imao drugu partnersku zemlju koja predstavlja svoja dostignuća u oblasti IT-a, na predstojećeoj manifestaciji svoja tehnološka dostignuće predstaviće jedna savezna država – američka država Kalifornija, a očekuje se i dolazak njenog guvernera Arnolda Švarcenegera.

Predstavnici domaće Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza SIEPA, upoznali su prisutne su načinom na koji domeće firme mogu učestvovati na CeBIT-u, samostalno ili u okviru Nacionalnog štanda Srbije.

Više informacija o predstojećem CeBIT-u potražite na adresi www.cebit.de ili www.proexpo.co.rs, a o načinu učestvovanja na Nacionalnom štandu Srbije na adresi www.siepa.gov.rs.

Нема коментара:

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO