NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

петак, 21. новембар 2008.

Dani tehnološkog umeća – Datum 2008





U beogradskom hotelu Hyatt Regency je u utorak 18. novembra održana prva u nizu konferencija pod nazivom Datum 2008 (DAni Tehnološkog UMeća). Konferencija je osmišljena kao serija stručnih manifestacija namenjenih IT profesionalcima i korisnicima visokotehnoloških proizvoda, na kojima će biti predstavljena najnovija dostignuća, usluge i proizvodi.

Prva konferencija je posvećena poslovnom softveru koji se razvija u Srbiji, tačnije rešenjima iz oblasti kompanijskog planiranja resursa (Enterprise Resource Planning, ERP). Predavači na konferenciji su bili stručnjaci iz najpoznatijih domaćih preduzeća koja razvijaju ERP softver, kao što su AB Soft, Digit, IIB, M&I Systems itd.

Na konferenciji Datum 2008 učestvovalo je oko 500 posetilaca.

1 коментар:

Stefa012 је рекао...

U beogradskom centru Sava u utorak 25. novembra se svečano otvara 16. telekomunikacioni forum Telfor 2008.

Telfor 2008 će imati oko 35 autorskih sekcija i pet studentskih sekcija, sa više od 250 radova i više stotina autora. U okviru skupa će biti održano desetak posebnih i tehničkih prezentacija, kao i više od 30 komercijalnih prezentacija, tematskih izložb, seminara i radionica.

Na Telforu 2008 će se raspravljati o značaju telekomunikacija u privredi i društvu, funkcionisanju telekomunikacionih sistema, njihovoj izgradnji, eksploataciji i modernizaciji, kao i o politici razvoja. Na skupu će biti prikazani originalni istraživački rezultati i aktuelna dostignuća iz prakse, sa posebnim osvrtom na domaća i strana iskustva. Rad ovogodišnje manifestacije pratiće više od 2000 posetilaca.

U okviru Telfora 2008 biće obeležena i šezdesetogodišnjica Elektrotehničkog fakulteta iz Beograda.

Organizatori Telfora 2008 su Društvo za telekomunikacije, Elektrotehnički fakultet iz Beograda, kompanija Telekom Srbija, JP PTT saobraćaja Srbija i srpska-crnogorska sekcija i COM Chapter IEEE.

Detaljne informacije o Telforu 2008 potražite na adresi http://www.telfor.org.yu.

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO