NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

среда, 5. новембар 2008.

Format Factory




Format Factory je besplatan program koji morate uključiti u ličnu softversku kolekciju. On je namenjen totalnoj konverziji različitih tipova datoteka bilo da je reč o slikama, audio ili video materijalima.

Program je potpuno preveden na srpski jezik, što dodatno olakšava snalaženje u ionako lepo organizovanom i preglednom korisničkom interfejsu.

Odaberite tip konverzije, npr. "Video", a zatim izlazni format, npr. "Sve u 3GP". U novootvorenom prozoru uvezite sve video sadržaje koje želite da prapakujete u formu pogodnu za reprodukciju na mobilnom telefonu. Podesite parametre izlazne datoteke tako da odgovaraju rezoluciji ekrana vašeg mobilnog telefona, npr. 176x144 piksela visokog kvaliteta. Kliknite sada na "OK" i u glavnom prozoru programa pokrenite konverziju.

Moramo napomenuti da Format Factory video može prepakovati i u FLV, SWF ili VOB format, dok su od audio-a podržani i AAC, M4A i OGG.

Pohvale je vredna i konverzija slika koja osim promene veličine, pozicije i orjentacije, omogućava i lepljenje potpisa na istu. Izlazne datoteke mogu imati ekstenzije: JPG, PNG, TIF, TGA i slične.

Dodatna pogodnost koju program pruža jesu i predefinisana setovanja za brzo prepakivanje multimedijalnog sadržaja u formu kompatibilnu sa nekim od prenosivih plejera, a šlag na tortu predstavlja sekcija "ROM Device" koja se može iskoristiti za ripovanje DVD-ova, CD-ova ili kreiranje ISO slika.

Format Factory stiže u instalacionoj datoteci veličine 19 MB, a možete je preuzeti sa linka:

http://www.formatoz.com/index.html

Нема коментара:

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO