NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

недеља, 23. новембар 2008.

PC Magazin samo online


Ziff Davis je odlučio da prekine izdavanje štampane verzije PCMagazine časopisa, usled rapidnog osipanja čitalaške baze kao i povećanih troškova. PC Magazine je osnovan 1982 godne a posledje štampano izdanje koje će se pojaviti u prodaji će biti ono za mesec januar sledeće godine. Izdavač časopisa navodi da ovom odlukom sedam ljudi ostaje bez posla. Sva ova radna mesta su uključivala štampanje i rad sa verzijom magazina koja je namenjena štampi. Zaposleni koji su bili zaduženi za zadatke pisanja tesktova ostaju na svojim radnim mestima ali uz modifikaciju njihovog rada koji sada uključuje rad na online izdanju magazina.

1 коментар:

Photo galery је рекао...

Microsoft otvara novu Internet prodavnicu u SAD


Microsoft je početkom prosle nedelje, bez velike medijske gužve, otvorio novu Internet prodavnicu u kojoj kupci iz SAD mogu kupovati hardverske i softverske proizvode kompanije. Kompanija trenutno ima četiri takve prodavnice – u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Koreji i SAD.

Predstavnici Microsofta izjavili su da će kupci iz SAD moći u prodavnici da kupe sve proizvode koji se nalaze u ponudi kompanije. Naime, kupci iz SAD su dosada mogli da nabave pojedine softverske proizvode putem Internet portala Windows Marketplace, dok je, primera radi, konzola Xbox mogla da se kupi samo u maloprodajnim objektima Microsoftovih partnera.

Kada je pitanju softver, predstavnici Microsofta su saopštili da će kupci moći da preuzimaju sve proizvode kompanije, sve dok za njih postoji tehnička podrška (Microsoftov softver obično ima "životni vek" od pet godina).

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO