NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

недеља, 16. новембар 2008.

Acer netbook nadmašuje Eee PC


Acer očekuje da će do kraja godine isporučiti 6 miliona Aspire One netbook računara, čime bi ovaj model mogao da na prvom mestu po prodaji zameni do skoro neprikosnoveni Asus Eee PC. Asus je naveo da očekuje da će ove godine prodati oko 5 miliona Eee PC modela. Ovakav razvoj situacije će loše uticati na Asus obzirom da je ova kompanija u najvećoj meri doprinela popularizaciji netbook ideje u komercijalnom smislu svojim Eee PC modelom. Acer je Aspire One predstavio u mesecu junu i ovaj model je stekao fantastičnu popularnost. Acer je u proteklom kvartalu prodao oko 2.4 miliona ovih Aspire One modela nasuprot 1.7 miliona Eee PC netbook-ova koliko je prodao Asus.

1 коментар:

NetZarada је рекао...

Stižu gejmerski Eee PC računari

Zvaničnici kompanije ASUSs su najavili da je u planu izdanje Eee PC-ja sa jačim grafičkim čipom, namenjenog svim korisnicima koji žele da na svom računaru igraju najnovije igre uz sav komfor netbook platforme.

Još uvek se ne znaju tačne dimenzije ekrana gejmerskog netbook-a, ali pominju se 8.9 i 10-inčne varijante. Ova druga deluje nekako logičnije, ne samo zbog veće dijagonale i rezoluzije, već i zbog većeg prostora za daotne grafičke komponente, kao i boljeg hlađenja.

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO