NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

петак, 31. октобар 2008.

Treći ICT Forum 2008 u Nišu

U Nišu se od 4. do 6. novembra održava treći ICT Forum 2008, koji organizuju Odbor Udruženja za informatičke delatnosti i telekomunikacioni saobraćaj Regionalne privredne komore u Nišu.

ICT Forum 2008 se održava u Regionalnomj privrednoj komori, a predstavljaće susret stručnjaka u oblasti informatičko-telekomunikacionih tehnologija sa korisnicima njihovih proizvoda i usluga. Preduzeća, institucije i pojedinci koji se bave IKT delatnostima će imati priliku da se bolje upoznaju i razviju međusobnu saradnju u nastupu na tržištu ili u zajedničkom radu na složenim projektima.

Program rada ICT Foruma 2008 obuhvata 39 predavanja i prezentacija i dva okrugla stola na kojima će se razgovarati o razvoju telekomunikacione infrastrukture u niškom regionu. Na skupu će biti reči i o približavanju poslovnog i akademskog sveta.

Organizatori su najavili da će na ICT Forumu 2008 učestvovati 33 preduzeća i institucija kao što su JP PTT saobraćaja „Srbija“, Telekom Srbija a.d., Pakom, Microsoft Beograd d.o.o, RATEL, Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo, Morena Inženjering, Mihajlović Soft , Irvas International, Pogled Group, Troxo, AG tim, Biro Plus, Studio e-JMV, Elektronski fakultet (Niš) i FIT-Fakultet informacionih Tehnologija (Beograd)

1 коментар:

Mohamed Ali је рекао...

$$$ ОРИГИНАЛНИ КРЕДИТ СА ниском каматном стопом ПРИЈАВИТЕ $$$
Да ли треба финансирати да покрене сопствени бизнис или проширите своје пословање, Да ли је потребно средстава да исплати дуг? Ми дати кредит заинтересованим појединцима и компаније које су у потрази за кредит са добром намером. Да ли сте озбиљно је потребна хитна кредита контактирајте нас.
Е-маил: схадираалиулоанцомпани1@гмаил.цом

КРЕДИТ Детаљи примене.
Име:
Презиме:
Датум рођења:
Адреса:
Пол:
Бр. телефона:
Град:
Поштански број:
Држава:
Држава:
Националност:
Занимање:
Месечни приход:
Износ позајмице:
Кредит Трајање:
Намена кредита:
Е-маил: схадираалиулоанцомпани1@гмаил.цом

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO