NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

недеља, 12. октобар 2008.

Google: Web prezentacija kompanije Infostud najbolja u Srbiji

Matična stranica Web lokacije za zapošljavanje Infostud (www.infostud.com) ocenjena je početkom ovog meseca ocenom 8 od strane ocenjivača iz kompanije Google.

Radi se o veoma vrednom priznaju dodeljenom jednoj domaćoj Web lokaciji, budući da u Googleovom rangiranju maksimalna ocena iznosi 10. Prezentacija kompanije Infosrud je jedina iz Srbije ocenjena ovako visokom ocenom, koju su između ostalih zaradile i Web lokacije www.cocacola.com, www.ibm.com, www.disney.com, www.fbi.gov, kao i poznata lokacija za zapošljavanje www.careerbuilder.com.

Ocena koju je dobila Infostudova prezentacija predstavlja brojčanu oznaku koju Google dodeljuje svakoj Internet lokaciji, a svedoči o njenom značaju na Internetu i relevantnosti koju joj daje najveći svetski pretraživač. Što je lokacija bolje rangirana, sve je teže doći do još boljih ocena, o čemu govori i podatak da na svetu samo 17 Web lokacija ima maksimalnu ocenu 10.

Na rangiranje Web lokacija utiče veći broj faktora, uključujući i to koliko hiperveza sa drugih lokacija vodi ka njoj, kao i njihova važnost. Takođe, posmatra se i to na koje Web lokacije korisnici odlaze nakon pretrage na Googleu, kao i drugi parametri.

Нема коментара:

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO