NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

субота, 25. октобар 2008.

Servisni paket 2 za Vistu stiže iduće nedelje

Kompanija Microsoft saopštila je da će uskoro početi da isporučuje servisni paket 2 (SP2) za svoj novi operativni sistem Windows Vistu.

Radi se o privatnoj beta verziji servisnog paketa koja će za vreme Microsoftove konferencije za programere (Professional Developers Conference, PDC), koja se iduće nedelje održava u Los Anđelesu biti isporučena ograničenom broju beta ispitivača.

U servisnom paketu 2 za Windows Vistu će se nalaziti i ranije objavljene softverske zakrpe koje ispravljaju probleme sa pouzdanošću i kompatibilnošću operativnog sistema. Nove mogućnosti koje se nalaze u okviru servisnog paketa odnose se na alatku Windows Search 4.0, poboljšanu podršku za Bluetooth i format Blu-ray, kao i na tehnologiju Windows Connect Now, koja pojednostavljuje konfiguraciju Wi-Fi mreža. Osim toga, tehnologija Windows Connect Now omogućava i podršku za naprednu sinhronizaciju datoteka, bez obzira na lokaciju, odnosno vremensku zonu u kojoj se nalaze korisnici tih datoteka.

Predstavnici Microsofta izjavili su da datum zvaničnog pojavljivanja druge beta verzije servisnog paketa za Windows Vistu još uvek nije određen. Istovremeno, odbili su i da komentarišu najave pojedinih analitičara da će Microsoft na konferenciji PDC predstaviti prvu verziju novog operativnog sistema Windows 7, koji treba da nasledi Windows Vistu.

Нема коментара:

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO