NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

петак, 19. децембар 2008.

Windows Live servisi na srpskom


Treća generacija Windows Live servisa od sada je dostupna i na srpskom jeziku.

Osim redizajniranog centralnog portala Windows Live Home, kompletno su redizajnirane i unapređene i ostale online usluge i aplikacije što korisnicima omogućava lakše povezivanje, kao i lakšu razmenu sadržaja.

Live Messenger, aplikacija koja ima preko 330 miliona korisnika, redizajnirana je i obogaćena opcijama kao što su istovremeni razgovor sa preko dvadeset kontakata kao i jednostavniji način razmene fotografija, dok je prostor za elektronsku poštu na Hotmailu povećan na 25 GB.

Pored ovih, dostupne su i nove aplikacije Windows Live Photos, namenjena skladištenju i razmeni fotografija, i Windows Live Movie Maker, aplikacija koja omogućava montiranje snimaka sa kamera i mobilnih telefona i njihovo postavljanje na internet.

Da biste koristili lokalizovanu verziju ovih servisa potrebno je da u svom web browseru podesite da srpski jezik bude prvi na listi, osim kod Live Messenger aplikacije gde je neophodno da instalirate novu verziju. Sve aplikacije možete pronaći na download.live-int.com.

3 коментара:

Photo galery је рекао...

Microsoft ulazi u PHP

Microsoft Open Source Technology Center nedavno je najavio da je ostvario partnerstvo sa SugarCRM, MySQL i drugim komercijalnim open-source projektima. Ova partnerstva su u liniji sa ranijim najavama ali to ne znači da je Microsoft-ov OSTC bio neaktivan. Kao što sama PHP zajednica nagoveštava, OSTC uveliko radi. Open source inicijative u Microsoft-u su veoma važne za open source zajednicu budući da dizajnerima obezbeđuju veću izloženost za njihove proizvode preko pristupa široko prihvaćenoj platformi. Ova inicijativa je veoma važna zbog toga što uklanja barijere između vlasničkih i open source dizajnera omogućavajući korišćenje prednosti i jednog i drugog.

Unknown је рекао...

ATI HD 49x0

Prema poslednjim informacijama koje su se pojavile, kompanija ATI neće predstaviti ništa novo u toku januara meseca. Osvežavanje postojećeg opsega kartica trebalo bi da bude najavljeno predstavljanjem 1H-09. Tom prilikom biće obuhvaćen i odlagani RV740 ali i RV770 koji je dobio nadimak HD 49xx. GDDR3 i GDDR5 će ostati onakvim kakve jesu ali će ATI zauvek odustati od GDDR4, za sva vremena, zbog toga što je suviše skup ali je i isti kao i GDDR5. Pored toga, AMD je odložio proizvodnju 40nm modela pa će oni biti predstavljeni u toku prve polovine naredne godine tako da će u to doba na tržištu biti veliki broj različitih opcija.

Photo galery је рекао...

Windows dominira netbook tržištem

Netbook računari su zahvatili svet poput oluje odmah po svom pojavljivanju krajem prošle godine. Talas je pokrenut Asus Eee PC modelom da bi ovaj trend sledili i ostali proizvođači. Na početku su zbog svoje hardverske ograničenosti netbook računari bili karakteristični po instaliranom Linux operativnom sistemu. Međutim, kako je više proizvođača ulazilo na ovo tržište tako su se ovi modeli sve više razvijali a Windows je pronašao put do ovih uređaja. Sada, nekih godinu dana nakon pojave netbook računara, nameće se zaključak da Windows dominira i netbook segmentom i to naročito Windows XP operativni sistem.

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO