NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

субота, 20. децембар 2008.

Nova opcija za Gmail

Pretvaranje vašeg Gmail-a u dokument koji je kasnije moguće editovati do sada je bio samo jedan, dva ili tri klika daleko. Zahvaljujući novoj Gmail karakteristici, sada je dovoljan samo jedan klik. Kreirana od strane Jeremia LE i David K, nova karakteristika, kada se aktivira, omogućava korisnicima da sadržaje jednog email-a prebace u Google dokument klikom na samo jedan taster. Za aktiviranje ove karakteristike preko vašeg Google naloga, kliknite na Settings a zatim na link Labs. Nakon toga otvorite Create a Document sekciju, označite Enable i zatim snimite izmene i uživajte u jednostavnom konvertovanju

2 коментара:

Photo galery је рекао...

Google Friend podržava Twitter

Popularni servis za mikroblog-ove Twitter nedavno je integrisan sa Friend Connect, Google-ovom Open Identification platformom. Sada korisnici imaju mogućnost da se pridruže Google Friend Connect omogućenom sajtu sa njihovim Twitter informacijama za logovanje. Korisnici pored toga imaju mogućnost da upotrebe svoj Friend Connect profil da vide da li su njihovi prijatelji na Twitter-u takođe članovi tog sajta. Ukoliko nisu oni imaju mogućnost da ih pozovu slanjem linka ka novom sajtu. Pored toga, korisnici mogu odabrati da njihov Google profil zamene Twitter profilom prilikom interakcije sa Friend Connect sajtovima.

national је рекао...

Nemoguće ukidanje čuvanja podataka

Odluka kompanije Yahoo da smanji period u kojem čuva podatke o pretragama izvršenim od strane korisnika je nagnala neke od posmatrača prilika u industriji da pozovu kompanije Google i Microsoft da urade isto i predviđaju da će se na ove kompanije povećati pritisak od strane vladinih zakonodavaca ne bi li se ovaj period potpuno ukinuo a sve sa ciljem zaštite prava korisnika. Ipak, Brendon Lynch, jedan od advkata kompanije Microsoft, zadužen za strategiju privatnosti navodi da ovako nešto nije moguće, barem za kompaniju Microsoft jer bi nužno dovelo smanjenja kvaliteta Live Search pretrage. Slično misle i u drugim kompanijama na ovom tržištu.

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO