NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

уторак, 16. децембар 2008.

Silicon Power eSATA flash drive


Kompanija SiliconPower je predstavila svoj novi eSATA flash drive koji karakteriše 8 puta veća brzina pisanja u odnosu na normalni USB drive. Ipak ovaj drive koji je baziran na SSD rešenju pored eSATA karakteriše i miniUSB konektor za situacije kada na računarima na koje želite da prensete ili sa njih uzmete podatke ne postoji eSATA konektor. eSATA/USB drive je dostupan u kapacitetima od 8, 16 i 32GB i prilikom povezivanja preko eSATA konekcije obezbeđuje brzinu čitanja od 92MB/s odnosno pisanja od 48MB/s. Drive je idealan za one koji žele transfer podataka velikom brzinom, visok kapacitet i portabilnost. Za sada nema informacija o ceni.

pclaunches.com

2 коментара:

Photo galery је рекао...

Pentax K20D sa GPS

Prema nekim informacijama Pentax K20D bi mogao da se prodaje sa integrisanim GPS mogućnostima. Ova glasina još nije potvrđena ali ni demantovana ali se očekuje da će se proizvođač ovih dana oglasiti zvaničnim sopštenjem. Pentax K20D je DSLR foto-aparat srednjeg opsega koji karakteriše otpornost na vodu. Dodavanje GPS mogućnosti ovom modelu bi zaista imalo smisla obzirom da je on dizajniran mahom za upotrebu na otvorenom. Ukoliko se ova vest pokaže tačnom korisnici će na raspolaganju imati još jedan relativno jeftin a vrlo dobro opremljen DSLR model.

Unknown је рекао...

OCZ Throttle flash disk

Sve više kompanija integriše eSATA i USB konektore u flash drive-ove, pa ni OCZ nije ostala imuna na ovaj trend. Tako je pre nekoliko dana na tržište stigao OCZ Throttle drive koji omogućava povezivanje preko ova dva konektora pri čemu naravno eSATA konektor nudi daleko više brzine prenosa podataka, dok za slučajeve kada nije dostupan eSATA konektor na računaru kao rezervna varijanta tu je USB. OCZ Throttle nudi brzinu čitanja podataka od 90MB/s dok je brzina pisanja 30MB/s. Drive je dostupan u skladištenim kapacitetima od 8, 16 i 32GB i ovakvi drive-ovi će pre svega biti interesanti korisnicima koji izbegavaju USB drive-ove zbog male brzine prenosa podataka.

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO