NOVI index formular

Vase Ime:
Vas Email:
Vas tel. ili Skype. Vase pitanje u vezi interneta je:

Postujemo Vasu privatnost - Autorska prava zaštićena pod uslovima Creative Commons 3.0 licence

pretrazivac

NESTO POSEBNO

NESTO POSEBNO 1

понедељак, 11. август 2008.

Problemi za Gmail korisnike

Mnogi korisnici Gmail besplatnog servisa za elektronsku poštu kompanije Google nisu mogli da pristupe svojim nalozima u prošlu sredu pri čemu im se kao razlog za to pojavljivalo obaveštenje „502 server error“. Iako ovaj problem sam po sebi ne bi trebao da bude velik, pojedini poslovni korisnici su se žalili da ne mogu da posluju jer ne mogu da pristupe svojim nalozima za elektrosnku poštu. Od trenutka kada je problem primećen do potpunog identifikovanja proteklo je nekih 6 časova dok je potpuno rešen bio u toku od 15 časova. Ovim problemom su bili obuhvaćeni korisnici širom sveta ali nisu obelodanjeni nikakvi drugi detalji od strane kompanije Google.

1 коментар:

NetZarada је рекао...

Facebook najpopularnija društvena mreža
Istraživačka kompanija comScore Networks saopštila je rezultate svog istraživanja o korišćenju mreža za društveno umrežavanje koji pokazuju da je Facebook najpopularnija društvena mreža sa najvećim brojem korisnika i najvećom stopom rasta broja korisnika.

Facebook je od juna 2007. godine do juna ove godine povećao broj svojih korisnika širom sveta sa 52 miliona na 132 miliona, što je porast od 153 posto. Druo mesto na rang-listi zauzeo je Internet portal MySpace koji ima 117 miliona regiistrovanih korisnika, ali je u proteklom periodu povećao broj svojih korisnika za samo tri posto.

Zanimljivo je da se u pogledu rasta broja korisnika odmah iza Facebooka nalazi društvena mreža HI5.com koja je u proteklom periodu povećala broj svojih korisnika za 100 posto. HI5.com, inače, ima 56 miliona registrovanih korisnika.

Ako se popularnost Facebooka posmatra po regionima, ta mreža je u proteklom periodu povećala broj svojih korisnika u Evropi za 303 posto, pacifičkom regionu Azije za 458 posto, regionu koji obuhvata Srednji istok i Afriku za 403 posto i Južnoj Americi za čitavih 1055 posto, dok je broj njenih korisnika u Severnoj Americi povećan za svega 19 posto.

Reklamirajte svoj sajt potpuno BESPLATNO